Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

lever

vi??

 




Döden

 

 

tick tack tick tack tick tack tick tack

tick tack tick tack
tick tack tick tack
tick tack tick tack
tick tack tick tack

vad är klockan?

tick tack

tick tack

tick tack

tick tack

tick tack

tick tack

tick tack

tick tack

tick tack

tick tack

tick tack

tick tack

 

du andas in
du andas ut
sen är det slut




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-10 20:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Eller så börjar det--kanske är detta en fostertillvaro - en puppatillvaro- och sen kliver den vackraste fjäril ur puppan,..skakar de våta vingarna och flyger - rakt in i ljuset
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP