Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd för din död



 

Var inte r ä d d menar jag

 

Det finns ingen död

 

Det finns bara födelse

 

Allt kommer att bli bra

 

Du kommer att angöra på en f e s t

 

Du får det som du har längtat efter allra mest




Du kommer till en hamn

 

Där man känner dej & viskar ömt ditt namn

 

Du är väntad

 

Du är efterlängtad




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 622 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-10 20:41



Bookmark and Share


  To
Skyst skrivet. Gillar denna text på något sätt.
2008-05-01

  Michaela Dutius
Ja döden är bara det mörka smycket som ger tillträde till festen som Karl Wennberg uttryckte det!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP