Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadens kollektivtrafik och positiva människor


Ännu ett ffförsenat tåg. Pust
Men äsch det finns ju platser i världen där det överhuvudtaget inte några tåg går
För alla vägar och broar har blivit bombade.

På grund av krig

Ännu ett fffullpackat tåg. Pust
Men äsch det är bara en stund, det finns de som lever trångbebodda år efter år
För att det finns allt för många giriga i denna värld

.... Tig

Ännu en ffförbipasserande själ. Pust
Varför stannar ingen upp och sätter sig bredvid mig när det finns så mycket kärlek här
Kanske för att vi ej kan se, kärleken i våra ffframfarande och fffattiga liv.




Fri vers av To
Läst 659 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-10 21:43



Bookmark and Share


  noname_realmind
Tankeväckare!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

To
To