Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslostormar (som emellanåt tar en paus)


Känslornas tivoli

Virvelvindens svindlande dans
efterlämnande total yrsel
ett kort tag


stillastående köer
väntan,
förväntan


uppskjutets
raket rakt upp
i himlen
kort paus
följt av fritt fall


välbehövlig återhämtning
ringlande köer


bergochdalbanans
hisnande, kittlande
i maggropen


svalkande
glasspaus


pariserhjulets
lugna, långsamma
rundgång


stillastående köer
......
väntan
......
väntan







Fri vers av Nic
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-06-16 12:52



Bookmark and Share


  Jojo
Vilket häftigt bildspråk! Så här är det ju verkligen när man ser på sitt känsloliv!
Tack!!!
2005-06-16

  karenina VIP
bra liknelse!
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic