Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte din riddare i skinande rustning


Igår var jag kung, jag ägde dig
idag är jag åter
härskare av brödsmulor och popcorn på golvet

Vinfläckar på min mantel vittnar om slaget
där du sårades
av mitt högmod och begär

Jag vandrar längs ett dammigt slagfält
finner rester av ditt hår
i mitt fuktiga duschavlopp

Hur högt jag än skriker
tycks du ej höra mina ord
som fortfarande ekar i väggarna

Mitt rike har fallit
Jag abdikerar

Nummera tar jag endast ut min vrede
på mina uttorkade krukväxter




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-16 13:24



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Hm...har detta med rollspelet att göra månne..? Strålande framfört!
Tänker på att vid nattens intrång kan man bli vem man vill, både för sig själv o andra..sen komemr vardagen med dess..hår i avloppet o gråa toner..
2005-06-18

  madinsane
oooops.
jag hör dig ropa.
du får regera i mitt rike. härska över folket som är jag.. typ.

mycket bra.. igen..
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP