Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En koja en balsal en lägenhet bara vi får vara oss inuti


Mitt rum

Jag vill ha ett inre rum som bara är mitt eget.
Där ska vara högt i tak och vackra mattor på golvet och på väggarna.
Där ska speciella gäster bjudas in och vi ska samtala med varandra.
Där ska jag veta vad jag vill och kunna gå ut ur rummet och utåt stå för det.
Där ska viktiga tankar bildas små och ofantliga.
Där ska alla trivas och känna sig välkomna.
Det får vara realistiskt som magiskt.
Bara att jag vet att jag alltid bär nyckeln dit runt min hals.
Ett rum med stolthet och intrigitet.
Där var och en får vara det de vill vara.
Där jag får vara det jag vet att jag är.
Ett inre eget rum med alla möjligheter och utsikter.




Fri vers av GaiaKaja
Läst 378 gånger
Publicerad 2008-04-11 00:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En plats på jorden- med skyddande väggar...
mycket väl diktat
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja