Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns ett mörker

 

jag kunde
se det

och

jag såg
utan

att

kunna ge
någon

hjälp

när jag
ser

tillbaks

var mina
försök

lönlösa

det mörkret
rådde

ingen
ingen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-11 09:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det finns mörker som vi inte kan ta bort från varandra- men jag är säker på att du var ett ljus som lyste upp mörkret
2008-04-11

  Bibbi VIP
Du såg i alla fall medan andra sticker huvudet i sanden för att slippa se.
Själv uppskattar jag de som ser även om de inget kan göra. Jag gillar den ärligheten att kunna tillstå att de ser men inget kan göra framför dem som alltid tror sig veta bäst.
Som vanligt en så väl beskriven situation Du gör.
2008-04-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Men bättre att
göra ett försök
än ingenting
alls, svaret vet
man ju först
när man facit
i handen har...
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP