Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad smärta

 

Det har gjort så
ont i mig att
uppleva
en

älskad människas
smärtpunkt
och att stå
bredvid
kanske
ge ett
råd

och hoppas att det var rätt
även om det inte var
de bästa råden
så delade vi
smärtan

 

 

människas
smärtpunkt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-11 11:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker och uttrycksfull!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP