om tiden som går
och går och går
och flyr

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om tiden som går
och går och går
och flyr




Är tiden evig

Tiden är ingenting
men 

kommer tid
kommer råd

låt tiden
verka

allt har sin
tid

när tiden
är
mogen

tidens
tand

ingen framtid
utan
förflutet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-12 12:39



Bookmark and Share


    Issand. VIP
Tiden är ingenting
men

bra om tid.
nu, är det en ny tid!
nu med
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP