Varför gör vi på detta viset
?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gör vi på detta viset
?




Pekfingervalsdialog

 

Vilken fin gulsippa

Det är ingen gulsippa

Hör talgoxen

Det är ingen talgoxe

Tvittjaren är knagglig

Det heter t r o t t o a r

Nu syns sjön

Havet är det har jag ju sagt

Men oj en hackspett

Nej nej en gröngöling var det

Den här blåda färgen är fin

Det heter inte blåda

Men de ÄR ju blåda

Vill du inte lära dig hur det ska heta

Det vet jag ju

       *~*




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 13:27



Bookmark and Share


  jardan
HU vilket igenkännande, härlig text.
2008-04-12

  Hildegun Relefors
Ja, varför?
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP