Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så ljuvligt att längta



så ljuvligt att längta
när jag vet
att din längtan
efter mig
är utgångspukten

att din dröm
om mig
är större
än min egen

att allt finns
och inget fattas

att jag innesluts
i gyllene lek
och bubblande glädje

i grönskande vår
och mognande skörd




Fri vers av rebecca d
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-11 12:16



Bookmark and Share


  Maria T
\"Jag innesluts i gyllene lek
och bubblande glädje
i grönskande vår\"
Glädjen smittar.
Underbar poesi.
2008-04-30

  Michaela Dutius
Mycket vackert och oerhört berörande och uttrycksfullt!
Applåd!
2008-04-11

  Kristina Wallbing
Mycket fint skrivet om att vara en del av något större1 Applåd!
2008-04-11

  Bibbi VIP
Ja, ljuvlig denna typ av längtan som Du beskriver.
Applåd och bokmärke.
2008-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Joh 6:37
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d