Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag vet vem som sa att skaparglädjen är den enda sanna glädjen.... tack för inspirationen, Lina!)


Skaparglädje

Visst var det någon som sa
att skaparglädjen
är den enda sanna glädjen

Sammanflätade
fingerfärdiga fingrar
finner varandra

Hjärtan som brinner
för samma konstart
slår våldsamt i takt

Tanke möter tanke
i samma
inspirationskälla

I varandras ögon
syns ofödda idéer
för miljoner

En fjäderlätt smekning
på kinden och
kreativiteten flödar

Samma passion
hörs i två helt
olika röster



Handgjorda själar
möts och skapar
underverk




Fri vers av RutigKjol
Läst 489 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-11 19:55



Bookmark and Share


    vemod
har läst flera av dina texter nu och de har verkligen förgyllt min morgon som annars kommar bestå av pluggande!

urbra skrivet!
2008-10-11

  Bjarne Nordbö
Denna var ju helt underbar. Tackar stort för. Du är allt en begåvning du. Vad månne det bliva...
2008-05-10

  stefan.g
Mycket bra skriven, tack för läsningen!
2008-04-11

    eva m h
Härligt att dela!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.