Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..ezan..

 

en kallelse till bön

i morgonens dis

där färdas ljudet snabbt

 

städer vaknar i öst

städer vaknar i väst

 

från toppen av minareten

kallas människorna samman

till recitation över det gemensama alltet

 

städer vaknar i syd

städer vaknar norr

 

detta är tryggheten

som ljuder

inte bomber och hat 




Fri vers av micke marin
Läst 505 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-20 01:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen trygghet i islam.
2008-04-20

  korpfjäder
Fullträff!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin