Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksskift

 

 

Uppkopplad

smeker tangenterna

centrerad

laddar hem ljuset

lyssnande beskyddad

några kalla öl

förstärker flow



D
u i rummet bredvid

du kommer till mej

masserar mina axlar

andas i nacken

din smekande tunga

viskar mitt namn



Friskt korsdrag av glädje

när vi med kyssar stämplar in

på vårt kärleksskift

där allting får rum

allt får uttryckas           

vår sorg ångest & smärta

öppnar ögonen

får andas fritt

murarna upplöses

i vårt heliga förbunds

läkekraftfält.  

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-11 22:22



Bookmark and Share


  Jori
Mycket fin text!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP