Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare

 


skilj

vetet
från
agnarna

vaska
guldet
noga

klipp
rosens
törnen

utrota
felvuxna
plantor

räta
snedvuxna
tänder

eller

 vidare
v i d a r e
v  i  d  a  r  e
v   i   d   a   r   e
v    i    d    a    r    e


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-11 22:54



Bookmark and Share


  korpfjäder
Skönt, att gå vidare. Och vara nöjd med att det räcker att vara ofullkomlig.
2008-04-12

  Gunilla VIP
... att lära sig leva
med sitt öde.....
2008-04-12

  Bibbi VIP
Det sista: \"gå vidare\" åtlyder jag på direkten...Det andra överlåter jag till någon annan som klarar det bättre än jag.
Applåd!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP