Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanumshede-limerick

 

 

Så var det prästen från Tanumshede

vände sig till Gud Fader i vrede

sa hörredu

vad gav du mig för fru

hon är för fan släkt med den Lede

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 724 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-04-12 09:36



Bookmark and Share


  desperado
Härlig limerick! Stackars präst undrar vad han gjort ..och vad hans fru tyckte om honom...
2008-04-29

  Myy VIP
Underbar!!
Tror min man tänker så där i smyg...
2008-04-17

  Thommy
Hehe.
2008-04-14

    Maria Malm
Hehehe..kanske Gud menade att de passade ihop...
2008-04-14

  Anders P VIP
formmässigt och innehållsligt en helt okey limerick, rimmet , rytmen och innehållet med antydningar om samlivsproblem.
2008-04-12

  Björn Donobauer
Fnitter

don efter person?
2008-04-12

  Lena Krantz VIP
*garvar gott*
Ja det är inte så lätt alla gånger....he he
Tack för ett gott skratt!
2008-04-12

  åkarn
Ha Ha Ha den var riktigt kul.Kärleken övervinner allt och som
Jesus sa vänd andra kinden till.Prästen får allt lov att gilla läget.
Bodil skriv en bok nu please!
2008-04-12

  Markattan
Var får du allt ifrån, kvinna?
Ljuvlig humor i den här ;o)
2008-04-12

  Carola Zettergren
Hihi buskul!!!
2008-04-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ler stort :-)
2008-04-12

    ej medlem längre
*asgarv*
Han fick väl den fru han förtjänade eftersom han tog emot henne från gud....
Du är bara bäst!!:)
2008-04-12

  devilsangel
snacka om otur, haha!
2008-04-12

  Kristina Wallbing
Hi Hi! Det var rolig den! Vilken underbar humor du har!
2008-04-12

  Rachel Roth
du är kul du Bodil....!!
2008-04-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Ha ha..Guds straff, kanske..
Kul!!/B
2008-04-12

    JJ VIP
Stackars Tanumshede! Haha! Mvh. JJ.
2008-04-12

  LassO
tror du han är ensam? ;=)
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP