Man prövar
och prövas
om och om
igen

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man prövar
och prövas
om och om
igen




Guld

 

vägdes först

g u l d v å g

befunnen
för lätt

bortvaskad
från

g u l d s a n d

fel sand
kvar


 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2008-04-12 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP