Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta men nära

Vi kan
inte kramas
med våra
kroppar
längre
men
i

mitt
hjärta
finns han
kvar för
evigt
som

längtan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-12 12:15



Bookmark and Share


    Issand. VIP
sorglig


men fint sorglig
som vanligt
2008-04-12

  Carola Zettergren
Så vackert det är
kärlek!!!!
2008-04-12

  korpfjäder
Längtan är kanske en av de innerligaste kärleksyttringar vi har....
2008-04-12

  mare VIP
..vackert när kärleken ligger kvar där inne i hjärtats djup.......för alltid......så nära fint..
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP