Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar vi tänker
formar oss
att bli den vi blir



Tankar iklädda balettskor

Jag har tankar
lätta som stackmoln
iklädda tunnaste, skiraste
tyllklänning 
med balettskor
på fötterna


och tankar
tunga som åskmoln
iklädda smutsiga, fula
arbetskläder
med träskor
på fötterna




Fri vers av Nic
Läst 217 gånger
Publicerad 2005-06-16 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic