Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nynna en sång för de överkörda



 

sakta ner en stund.......................
sjung för de överkörda mänskorna

stilla dej.... i centrifugens tid ~
nynna en sång för de levande begravda
låt din röst skära genom kistorna av bly

skär med ditt hjärtas laser
mörkrets makt skall ej förbli




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-12 20:53



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
FENOMENALT!!!!!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP