Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tysta skriet

Varför kan du inte se mej som jag är?
Varför blir allt fel?
Varför ser du mej inte, jag står ju här.
Varför ser du inte varför jag inte vill vara hemma?
Det känns som om jag står i ett rum fullt med folk och skriker, men ingen orkar bry sej.
Idag var nästan måttet rågat.
Väskan står packad vid dörren, men vart ska jag ta vägen, vart kan jag fly?
- Inte till Cammi, där är det första stället som de skulle leta på.
- Inte till Tobbe., det är det andra stället de skulle leta på
Kan inte bara åren gå, så att jag kan slippa detta!

Och om jag skulle fly skulle probblemen och alla nå ifattmej och allt skulle bara bli värre.

Jag ser ingen utväg längre.

Så Mamma, jag säger bara:




Älska mej för den jag är




Fri vers av AlexandraPettersson
Läst 372 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-12 21:35



Bookmark and Share


  papessa
älska dig som du är och glöm aldrig borta att var dig själv
2008-04-27

    sunnanvind
Så stark att jag sitter med tårar i ögonen...mycket bra skrivet! Jag är mamma till 4 barn o vill att de ska känna sig älskade för den de är... Det önskar jag dig oxå!
2008-04-19

    corinna
känner igen mig i det! men nu år senare skulle jag mer än gärna vara där igen..ett råd till dig: Ta vara på din familj och dina vänner och ta vara på varje dag som går..önska inte att åren bara ska gå..de går allaredan alldelles för fort..
2008-04-14

  Blomster
Det är som att se en skugga av mitt eget liv när jag läser din text...Jobbig påminnelse men en påminnelse som behövs!

Kan säga att relationen med min egen mor är mycket bättre nu sedan jag blev vuxen men den är långt ifrån bra. Var jobbigt när jag växte upp men jag hade tur som hade vänner vars mödrar gärna lyssnade så mitt tips är (hur banalt det än är att ge tips och råd till en sådan situation du befinner dig i): låna någon annans mamma för det hjälper!
2008-04-14

  Lejonhjärtas poesi
Poesi som berör i hjärtat och visst är du värld att älskas för den du är. Inte alltid som föräldrar förstår sina barns bästa eller ens försöker, tyvärr tyvärr. Var rädd om dig själv och dina älskade vänner och en dag kanske också mamma förstår, men det kan ta tid för alla föräldrar är inte mogna, kämpa på och jag lovar att det är värt besväret, tack för poesin och skriv av hjärtat skriv!
2008-04-13

  Lyckohäxan Enediel
Sparar den här som bokmärke...
2008-04-13

  Lyckohäxan Enediel
Nu sitter jag här och känner mig väldigt berörd av din text...smärtsamt...verkligen...
Du har all rätt att få bli älskad för den du är...
Kram till dig!
2008-04-13

  Icca
Asså, jag lider med dig gumman <3, finns alltid här för dig, glöm aldrig det <3
2008-04-12

  stefan.g
Det kan du hälsa din mamma från mig med. Ha det gott!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

AlexandraPettersson
AlexandraPettersson