Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att somna med blöta kinder

Svarta droppar
Rinner nerför kinden

Mascaratårar
Plaskar ner på kudden




Har du fått nog snart?




Ett skrik
Från hjärtats mörkaste vrår


Ett rop på hjälp
Som ingen utom kudden hör




Fri vers av klarafisk
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-12 22:48



Bookmark and Share


    Fröken Frida
och känslan av att känna sig som den mest ensamma personen i världen.

fint skrivet.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk