Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är värd att dö för



Föralltid
Betyder ibland
För All Tid
I Evighet

Föralltid
Betyder ibland
Ett år eller två
Det beror på vem man frågar




Och jag ligger under täcket
Med kent i öronen
Och låtsas att jag inte gråter
Och låtsas att jag inte tänker på dig
När jag tillsammans med Jocke viskar:
”Jag kan få dig när du vill”




Fri vers av klarafisk
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-12 22:53



Bookmark and Share


    Fröken Frida
jag har aldrig förstått mig på kent, men jag förstår känslan du förmedlar. fint skrivet :)
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk