Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdröm

Dina ord
röda bollar
som glada studsar mot allt

och allt
tinar upp

Lilla troll
Himlen var så glad när du kom hit
Jag längtar dig i tusen vattendroppar
och vita blommor




© Anders Bek, 20/4 2004





Fri vers av Anders Bek
Läst 708 gånger
Publicerad 2004-04-20 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek