Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengar är små råttor...Tuggar....



Pengar kan få en
långt bort


Pengar ger än
huvudvärk
och den går aldrig över

Huvudvärk kan man få
av små ting

Men pengar är
pengar

Jag vill inte ha
pengar

Vill ha kärlek
och tröst

Jag vill leva
här och nu

Utan pengar
lever jag...








Fri vers av häxanmara
Läst 495 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-13 00:53



Bookmark and Share


    Det negativa rummet
Rikedom är så feltolkat det kan bli. Applåd!
2008-05-22

  Lyckohäxan Enediel
*stoppar en tia i mun och går igång*
Bra text vännen!
2008-04-13

  Blomster
Jag kan inte annat än hålla med dig...Pengar är ett nödvädigt ont.
2008-04-13

  Spider
Jag kan ta det som är överskott...! hehe
bra dikt!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara