" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




En flik av himlen

 

Förunnad en flik  

av himlen försvann jorden

och vill ej åter

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-13 09:41



Bookmark and Share


  Markattan
Fridfull och vacker haiku.
2008-04-13

  Gunilla VIP
Så himmelskt!
Så ljuvt!
2008-04-13

  Bibbi VIP
Just så där känner jag alltför ofta kanske och har undrat om det är något fel på mig. Känner Du också så kan det väl inte vara fel på mig? Jag som ser så mycket upp till Dig Ulla.
Tack för att Du delade detta!
Applåd och bokmärke.
2008-04-13

    Melona
oh

tycker om den här
vemodigt vacker!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP