Allt fett är inte farligt säger rapporter
Det gäller att hålla ordning
på de olika sorterna

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt fett är inte farligt säger rapporter
Det gäller att hålla ordning
på de olika sorterna




Fett och heligt tempel

 

Vet du vad du ska
undvika

Du köper väl inget
härdat fett

Och inget med
transfetter

Palmolja - hm
äsch jag vet inte

Vegetabiliskt fett
det är väl bra

Fast kokos är ju
vegetabiliskt

Är det bra
med kokosfett

Ser ju inte ser ju
inte vad det står

Alla E-nr borde ha
en nyckel uppsatt

Väl synligt i affären
ska den finnas

Nu får man först ta
vägen om apoteket

Tills apoteken inte
längre finns

Säg mig bara
en sak

Alla konstigheter vår
mat innehåller måste
finnas där av en orsak

Och då kan jag inte hitta
någon annan än att det
gäller någons vinst

Förr i tiden - då förr när
människor tog mer
personligt ansvar

Då när vi inte var så
europeiskt globala så
att allt gick att dölja

Alltså då - förr i tiden
gick man till handlaren
som hjälpte till att klaga

På den tiden hade vi ju
inte Sverker i Plus att
få hjälp av

Numera känner man sig
ofta lurad av den så kallade
marknaden som påfallande

ofta har krympt ihop till
något som har ökat ofantligt
vad gäller vinst men ändå

förblir ANONYM

och alla är vi presumtiva
kunder i det heliga
templet

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-13 10:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket bra- nej inte är det lätt att veta vad de olika fetterna heter- vilka skyddar - vilka dödar
2008-04-14

  Yvonne
Huvudet på spiken. Applåd!
2008-04-13

  Gunilla VIP
Knivskarpa
funderingar
och formuleringar!
2008-04-13

  Bibbi VIP
Helt otrolig är Du att verkligen få till det, helt fantastiskt!
Applåd!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP