Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solljus

Träder fram genom
spruckna moln
starkt gul lyser opp
i nedgångens varma färg
försvinner den sakta bort
till ny dag med ljus av hopp


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-13 14:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart, Maritza!

Hoppet...
2008-04-13

  Bibbi VIP
Och tänk att även bakom täta, mörka moln finns solen ändå kvar liksom väntande på varje nästa ögonblick att få chansen att lysa över båda onda och goda.
Applåd och bokmärke.
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP