Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helgat varde ditt heliga namn



en Herrens plantering
en vattenrik trädgård
en oas i öknen
Hans lustgård

blomsterängar sprider sin doft
rådjur leker behagfullt tafatt
vattenbäckar porlar kristallklara
vätter luften med sitt glitter
fjärilar dansar
och fåglar jublar mot det blå

din glädje
din glädje i mig

du lustvandlar
rör vid allt
till blomning

jag är stilla och din
vidöppen och förberedd

du är grinden
öppnar och stänger
bjuder in

O, kom och vila
vila hos mig
jag vill mätta dig
med min kärlek

min älskade
min hemlöse

du som hungrar
du som törstar

kom
ät och drick




Fri vers av rebecca d
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-13 15:46



Bookmark and Share


  Maria T
Som en glimt av paradiset.
En kärlekssång.
Berörande, mycket vackert
2008-04-30

  Bibbi VIP
Ja, denna återför mig in i min älsklingsbok i bibeln Höga Visan.
Bokmärke.
2008-04-18

  Bodil Sandberg VIP
Underbart mäktigt ditte..och så helt fantastiskt vackert!!!!!sparar jag!!!
2008-04-15

  Michaela Dutius
vacker och fylld av LIV!
2008-04-14

  korpfjäder
Som Höga visans lek i Guds egen trädgård
Vackert som en helande kärlekssång
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d