Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en obesvarad önskan.

så,



om vi är menade för varandra
eller om vi inte är det


spelar det egentligen någon roll alls
för jag har ändå undrat
undrat i ett och ett halvt år


hur det skulle kännas
att få sova med dig
och få tillåtelse att smeka din varma hud


att få hålla om dig
och skratta ikapp med dig


att bara få vara nära dig
hur mycket jag någonsin ville.


och att få kyssa dig
för goda gamla drömmars skull.




Övriga genrer av fröken brun
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-13 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken brun