Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sann vän på Kyrkogården....

Graven ligger öde på kyrkogården
det som är minnet av min gamla vän

Mitt besök denna sena natt timme
gör mig glad inombords

Det är vid den tiden som bandet
känns som starkast mellan oss

Tomrummet är fortfarande stort
det kan nog aldrig fyllas igen

Så vår stund betyder mycket för mig
att bara prata av mig en stund

Att säga att jag saknar dig å ditt
skratt är nog det jag behöver

För att lindra min saknad efter dig
att känna din närvaro i luften

Det är jobbigt att lämna dig igen
att lägga min hand på din kalla gravsten

Även om det är bara för en stund
så sitter en tår i ögat när jag går

Farväl min vän och på återseende....

 




Fri vers av Spider
Läst 476 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-13 19:19



Bookmark and Share


    EMITSTI
Vackra ord om vänskap.
2008-04-16

  caasandra
jag bliur berörs, vackert nedskrivet och det ger en speciell känsla med röd text
2008-04-15

    Lindizz
En text som berör, mycket fint skrivet.
2008-04-14

  Lejonhjärtas poesi
En dikt som berör, jag är inte religiös men går gärna i kyrkor och de vackra trädgårdsrummen som kyrkogårdar utgör. Det är vackert på kyrkogården men inte lätt att ha sin vän där och det känns oerhört fint och berörande att du håller vännens minne levande genom personliga besök det värmer säkert hans himmelska värld.
2008-04-13

  Elaine.S VIP
En plats att gå till där man kan känna närheten betyder mycket. Finstämd beskrivning av vänskap och saknad
2008-04-13

  aol
din dikt grep så tag i mitt hjärta
2008-04-13

  häxanmara
Vet vad du känner..
2008-04-13

  Lyckohäxan Enediel
Ack ja att behöva en vän på kyrkogården är inte vad man önskar någon...en väldigt stark och gripande dikt som inte lämnar mig oberörd.
2008-04-13

  Yvonne Vigstrand
Så starkt om sorg o saknad....känner med dig!
Kram Yvonne
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider