Vad är lycka
Hur blir man lycklig
Varför jagar vi lyckan

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är lycka
Hur blir man lycklig
Varför jagar vi lyckan




Finns lyckan

Lyckan
finns
inte

men
l y c k a
kan

vi
förunnas
känna

om
vi
vågar
vara
närvarande

för
lyckan finns
bara

i
det
ögonblicket
i
den
skälvande
sekunden


samma
plats
som
smärtan

det ena fungerar
inte

utan det
andra




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-28 18:58



Bookmark and Share


  jardan
\"Lycka kan vi förunnas känna\" precis på pricken beskrivet, vackra rader som bokmärkes!
2008-05-29

  Michaela Dutius
Så sant- lyckan som vi jagar är nog en chimär- men oväntat smyger sig de små lyckostunderna på ibland i alla fall!
2008-05-29

  Bibbi VIP
Vilket djup av sanning.
Applåd och bokmärke.
2008-05-29

    eva m h
Ja lycka är att bli berörd av livet samtidigt som livet kan smärta.
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP