Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..Långsamt är bra..

 

 

gick ut på byn igår för att träffa en vän över en fika

jag tänkte jag skulle klippa mig innan fikat men

frisörn hade stängt på lördagar

så jag var lite tidig till vår träff

då gick jag på café själv i solitude

ost och skinka i mjuk fralla

och en riktigt stoor kopp kaffe

där var bara jag och ett par som satt

 

kaffet var gott och där låg en bunt

tidningar färska DN från stockholm

jag läste ledarsidan och de där vanligtvis

tunga sidorna alldeles lätt och behagligt

 

med tiden började cafét fyllas av Lördagsflanörer

och även min vän anlände på cykel

märkligt vad mycket folk som därmed

samlades i den lilla staden 

 

vi valde långsamheten i samtalet

och jag såg mig nyfiket omkring 




Fri vers av micke marin
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-13 20:09



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh verkligen en helskön och mysig stund du delar med dig av!
2008-04-14

  Carola Zettergren
Underbart cafebsök det här!!!!
applåder!!!!!
2008-04-13

  korpfjäder
Du lyckas göra ett enkelt cafebesök till en hel novell i diktform. Gillar!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin