Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårandet


Alla Vandrar. Söker. Sår.

Inget är allt.

Överallt är ingenstans.




Bunden vers (Haiku) av Malin Rapp
Läst 591 gånger
Publicerad 2005-06-17 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp