Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fördömer denna värld, detta internet som möjliggör det otroliga att samtala med en människa som befinner sig flera hundra mil härifrån.

En sådan frustrerande känsla, fast samtidigt så underbara.




Aldrig har vi möts i verklighetens land, trots detta så drömmer jag om natten att vi vandrar hand i

 

 

Någon annanstans i detta avlånga land

Där sitter du, just nu, i skrivande stund

Jag vet det, för du skriver till mig

 

Framför din portabla dator

med ögonen fästa på min bild

Jag vet det, för du skriver till mig

 

Du skriver till mig, fängslar mig blind

får mig att le, skratta och rosa till om min kind

En fantastisk känsla,

ett härligt tillstånd

du vet det, för jag skriver det till dig

 

 

och aldrig har vi möts i verklighetens land

trots det drömmer jag om natten att vi

vandrar hand i hand




Övriga genrer av Hapalochlaena
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 20:22



Bookmark and Share


    FAsA
Väldigt träffande dikt!
Jag gillar den och håller med dig om att det
finns både för och nackdelar med internet.

Det skulle vara häftigt om du fick in både dina fördömande ord
för att ge kontrast med det \"underbara\". Detta skulle kunna skapa ett intressant samspel.
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena