Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Catch 22


Ofta så tänker jag att
jag måste ha något stort fel i hjärnan,
men mamma säger nej! Verkligen inte
och tittar på mig som om jag vore
riktigt
dum i huvudet




Fri vers av astranova
Läst 550 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-13 20:35



Bookmark and Share


    Janniqa
Så tragi komisk, men jag vek mig av skratt!
2008-04-14

  lodjuret/seglare VIP
lag eller regel med hake
skriven regel eller oskriven

jag hoppas du läste boken,
kanske redan medan författaren levde
filmen duger den med

texten får två välförtjänta
liljekonvaljer
2008-04-13

    FAsA
Haha, helt underbart.
Paradoxer är alltid roliga att leka med.
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

astranova
astranova