Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar komma över mig


En varm och mjuk känsla i mitt bröst
En lugn ro i min mage
En Stadig blick som inte viker undan

plötsligt blivit fem centimeter längre

Dom kallar det
trygghet.




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 415 gånger
Publicerad 2008-04-13 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta