Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

 

Det finns mycket på denna jord som skrämmer mig,

men vet du,

min absolut största rädsla är,

att jag en dag ska bli som du.




Övriga genrer av Hapalochlaena
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-13 20:52



Bookmark and Share


  Freeman
Igenkännande och sorgligt på samma gång...kan bara fantisera kring vad som fick dig att skriva dessa ord...
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena