Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt val



Med ett ord kan du förinta hela känslan.
För varje känsla du dödar,
dör en liten bit av det som är ert.

Du måste komma över rädslan
för att höra vad hon säger.

Du måste våga ge
av det som du har att ge,
för att få det du vill ha.

Rädslan håller er isär,
rädslan för att bli avvisad
blottad
naken

Finns det något att rädda,
måste du våga engagera dig
eller har du redan gjort ditt val
att inte göra någonting...




Fri vers av Malin Rapp
Läst 749 gånger
Publicerad 2005-06-17 09:21



Bookmark and Share


  Staffan
Fy f*n vad bra. Jag är imponerad.
2005-06-17

  Jojo
Så är det ju. Välskriven dikt om rädsla för varann i ett förhållande, men varför är vi så rädda? Näst sista stycket är det bästa tycker jag.
2005-06-17

  Markattan
Träffande och rakt skrivet om att det faktiskt är vårt val att välja hur vi vill gå vidare. Och första meningen är så sann, ett enda ord kan förinta så mycket. Bra skrivet!
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp