Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken ger...


Kärleksögon

Det är genom kärleksögon jag ser dig
svårt för andra att förstå dig,
mig
det vackra, det sanna, det syns bara genom
kärleksögon

Det jag ser, det älskar jag
med mina kärleksögon mår jag bra
du ger mig värme, du ger mig frid






Fri vers av Malin Rapp
Läst 769 gånger
Publicerad 2005-06-17 10:30



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Det är sant att kärleken ger kärleksögon.
2005-06-23

  Håkan Eklund
varm och ärlig. kärlek är fint. tack för en inblick
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp