Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kneg

en hundring till mig
och en till chefen
med den tjocka magen
en timma och tio minuter
en öl på krogen
och en till flickan bredvid
med dem vackra gröna ögonen
en timma och tjugo minuter
den som sa att \"tid är pengar\"
visste vad han pratade om




Fri vers av Herr Haka
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Haka
Herr Haka