Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två hjärtan..

Två kroppar omslingrade
blottade synliga..
av närvarons ögonblick
hudars nära beröring
två hjärtan..
två själars möte..
förenade genom varandra


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-04-13 23:44



Bookmark and Share


    Melona
det här var väldigt fint skrivet,
tycker om dina ord

och ja, innebörden utav dem!
tack
2008-04-15

  Karl-Bo Lundstedt VIP
vacker, sensuellt..
när 2 blir 1...
kb
2008-04-15

  Ronny Berk
finstämd lustans poesi av bästa märke...ett tvåsamhetens möten med ögonblickar i förening... jag tycker om den texten...
2008-04-14

  Bibbi VIP
En underbart ljuvlig förening Du beskriver.
Applåd och bokmärke.
2008-04-14

  Larz Gustafsson VIP
När tvenne hjärtan
slår samma slag
blir hela livet
en enda solskensdag

Two hearts beat as one... (U2)

En härlig förening.
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP