Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga tider


Det är tunga tider,
slutet mot sig lider
Allt har mist sin kraft,
som förut styrkan haft
Livet bara stannar,
det ödet jag förbannar
Men inget kan bestå
när hjärtat ej vill slå




Fri vers av Mathias
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-06-17 11:18



Bookmark and Share


  Smultris
Hoppsan hoppsan...

Denna hade jag missat...Vilken tur...Så jag fick en överaskning nu...

Du e duktig med orden.
2005-08-03

  Markattan
Sorgtyngt och sorgligt rimmat.
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mathias