Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besökte Universum inatt



Besökte Universum inatt
fick med mig hem
en hel famn full med
stjärnor fyllda med


vänlighet                respekt
                   värme     *     kramar   *     kärlek                   
        värme  * kramar   *   vänlighet    *      kärlek          
 respekt *  kärlek  *  värme  *   kramar  
 vänlighet * kärlek  *   respekt
 vänlighet  *  kärlek 
 kramar 
 *
 

till dem som vill ha
dessa magiska stjärnor
som mångfaldigas
då de byter
ägare
*




Fri vers av Nic
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-06-17 11:48



Bookmark and Share


    Idun 1
Denna var vacker och full med magiska stjärnor...
2005-06-17

  Bodil Sandberg VIP
Så fantasifullt och vackert - jag vill gärna ha några,så att de kan mångfaldigas - tack från Bodil
2005-06-17

  Masoud Vatankhah
Varmt och vackert
2005-06-17

  Håkan Eklund
ohh. skönhet för ögat. jättevackert.
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic