Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig luft att leva



Jag kan se,
hur det ramlar blomblad ur dina fickor.
Du ger mig luft,
när jag varit och besökt andra sidan.

Jag kan se,
din generositet,
hur du delar med dig av dig själv.

Du ger din medkänsla, då
känner jag i min själ
Aktion
Reaktion
Luft för mig att leva.




Fri vers av Malin Rapp
Läst 687 gånger
Publicerad 2005-06-17 13:26



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
"Aktion Reaktion Luft för mig att leva" lysande rader för en miljöaktivist av rang...snyggt som gran
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp