Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


krigare.




jag vet
att det du ser hos mina blå
bara är
projicering
din egen saknad

du önskar så
din fullkomlighet
och jag
bara en pusselbit
i din kamp


en triumf
i ditt krig



















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 718 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-14 15:49



Bookmark and Share


  mayhem and order
Å det gör ont nånstans när jag läser, kan inte sätta fingret på var men din text är gnistrande
2008-04-15

  Carola Zettergren
Aj så snyggt poetat av dig!!!
2008-04-15

  jeremy
strålande.
ja, det är nog det enda ordet jag kommer på.

precis, strålande.
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP