Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fredrika Stahl - Porquoi pas moi


och när det sjungs på Franska

och när det sjungs
på franska då
kan man känna

en doft av romantik
i högtalarna

ett möte med
den vackra
kärleken

en röst som
för änns sinne
att dansa

följsamt följer
hela kroppen
musikens

inriktningar och
skalor

skalar av sig
verklighetsskalet
och bara är

och när musiken
är underbart perfekt

då stannar sorgerna upp
och man bara är där

i minuten
i musiken
 




Fri vers av virre
Läst 1138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-14 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre