Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ljuset bryter sitt mot det mörka

När ljuset bryter sitt

mot det mörka

Då ser jag speglingar

på vattnets yta

skuggor i

varsamhet

Då är då och förblir

nu är nu och förnyas

Ständigt i livets cirkel

aldrig redo att hoppa ur

aldrig redo att fega

När ljuset bryter sitt

mot det mörka




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 853 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-14 18:51



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Tidlös sanning
i glasklar diktning!
Bokmärker.
2008-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Då måste mörkret fly.

En fängslande dikt som fastnar.
2008-04-15

  aol
jag säger bara suveränt vacker dikt
2008-04-14

  Carola Zettergren
Snyggt som bara den!!!
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP