OBS - argvarning - OBS
Till er som inte förstår att
en symbolisk handling kan
BETYDA MYCKET

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBS - argvarning - OBS
Till er som inte förstår att
en symbolisk handling kan
BETYDA MYCKET




Ingen idé

Detta är kollektivt
till alla er som
uttrycker att
ni inte kan
förstå

innebörden

i
en
symbolhandling
för
Engla

som har mage att
uttrycka er typ
"hon blir väl inte levande för det"

Jag tror inte det är sant
att vuxna människor
överhuvudtaget
kan tänka

då skippar vi


begravningar
gravsättningar
minnesstunder
minnseslunder
gravar

och vår

kultur




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-14 19:43



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
För mig känns dylika kommentarer som beskrivs i din dikt, som ett sätt att avskärma sig sorg, smärta, rädsla, då det är svårta att hantera och ta in. Viktiga ord Ulla! Vi behöver dessa för att VÅGA reagera, hantera, handla.....
2008-04-15

    En klar stjärna
Ulla .. Det är onskan i människan .. och kylan i hjärtat .. som skapar hotet .. och hatet ....
Jag gråter över onskan , och hatet hos vissa ..... ! Vart är mänskligheten på väg?!......

Mänskligheten består av två och samma släkten: Dem som fråntas rätten till sitt liv.. och dem som dödas!.. grymt!

Var och en av oss ensam,... och vi kollektivt äro skyldiga till varje mord på vår jord! // Helen
2008-04-14

  * Ammi *
ja du Ulla, bättre kan det inte sägas, applåder till dig!
2008-04-14

  Bibbi VIP
Jag håller med Michaela här.
2008-04-14

  Michaela Dutius
Vi behöver symbolhandlingarna.
De gör inte de döda levande- men de gör vår sorg och saknad hanterbar
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP