Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det växer gräs i asfaltssprickorna nu

ett sargat hjärta behöver en vår
liksom fågeln behöver himlen
precis som havet behöver land
-allt kommer att ordna sig ska du se
det växer gräs i asfaltssprickorna nu.

ett misslett hjärta behöver en vår
liksom ljus behöver mörker
precis som kärleken behöver ett nej

ett brustet hjärta behöver en vän
liksom du behöver mig
-allt kommer att ordna sig ska du se
det växer gräs i asfaltssprickorna nu.




Övriga genrer av ettjag
Läst 515 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-14 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag